Αρχείο Videos


0 Παρουσίαση βιβλίου του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου «Η Μεγάλη Κρίση 2009-2019»
Παρουσίαση βιβλίου του  Μιλτιάδη Παπαϊωάννου «Η Μεγάλη Κρίση 2009-2019», εκδ. Λιβάνη, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Μεγάρου Καρατζά, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.  
0 Παρουσίαση βιβλίου του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου "Η περιπέτεια της Δικαιοσύνης".
Η παρουσίαση του βιβλίου του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου "Η περιπέτεια της Δικαιοσύνης",  εκδ. Λιβάνη, στο Μέγαρο Μουσικής Μουσικής Αθηνών, 18-4-2019.
0 Συνέντευξη στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το ΠΑΣΟΚ να βρεθεί κοντά στον λαό που υποφέρει» τονίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, σε αποκλειστική συνέντευξη στην διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
0 Ομιλία Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στη Σπάρτη
Ομιλία Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Σπάρτη.  Απόσπασμα από την Ομιλία του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στο Sparta Inn στη Σπάρτη.
0 Ομιλία Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στο REX
 Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου μιλάει σε συγκέντρωση φίλων του στη μουσική σκηνή REX, στις 8/4/09

Σκέψείς & Προτεραιότητες

 • Επιτάχυνση απονομής Δικαιοσύνης

  Στο χώρο της Δικαιοσύνης πρέπει να κάνουμε πολλά, να κάνουμε άλματα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα

 • Η Αναθεώρηση του Συντάγματος

  Έχουμε ένα καλό και προοδευτικό Σύνταγμα. Με βάση τις εξελίξεις και τις αρνητικές εμπειρίες από την εφαρμογή του, χρειάζονται αναμφιβόλως βελτιώσεις και αλλαγές. Το Σύνταγμα, όπως και το σύνολο του νομικού μας οικοδομήματος, πάσχουν στην στρεβλή εφαρμογή τους...

  Περισσότερα »

 • Οικονομική Κατάσταση

  ...Εδώ φαίνεται ότι οι ηγεσίες της χώρας δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος και ότι την οικονομική κατάσταση πρέπει να τη βγάλουμε όλοι μαζί πέρα...

  Περισσότερα »